Din murermester i Ballerup - kontakt os i dag

Murerfirma Ballerup Herlev Glostrup Flisespecialisten

Ejendomsvedligeholdelse for boligforeninger - København & omegn

Ejendomsservice med afsæt i det gode håndværk

Flisespecialisten ApS har udvidet forretningsområdet, og vores opgaver inkluderer nu også vedligehold og reparationer på ejendomme i alle størrelser.

Kontakt os på 44 66 12 03 for ejendomsvedligeholdelse for boligforeninger i København & omegn.

Vi klarer alle udvendige og indvendige vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger og ejendomsindehavere. Til løsning af opgaven benytter vi naturligvis vores egne dygtige fagfolk, og samtidig samarbejder vi med en række specialister, som løser de opgaver, vi ikke selv har ekspertisen til at løse.

Alle opgaver løses

Vedligeholdelsesopgaver, som Flisespecialisten ApS løser, inkluderer blandt andet betonreparation, tagreparation, facadereparation, tætning af kælder, reparation af badeværelser og meget mere.

Ønskes en samlet løsning, kan vi levere ejendomsservice, som inkluderer jævnligt eftersyn af bygningerne i boligforeningen.

Opnå besparelser

Vi kommer naturligvis med gode forslag til, hvordan der kan udføres forbedringer og andre tiltag, som i sidste ende kan betyde store besparelser.

Flisespecialisten ApS sørger for, at småskader ikke udvikler sig til dyre reparations- og renoveringsprojekter. Kontakt os, og lad os give tilbud på ejendomsservice til din eller jeres boligforening.

Vi leverer ejendomsservice i Ballerup og resten af Storkøbenhavn og København.

Vi er medlem af : 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.